Kari Schage

Oslo Oratoriekor hadde Händel Messias på plakaten med fire konserter i desember 2021. Oslofjord kammerfilharmoni og sopransolist Nina Gravrok var engasjert, og koret var mer enn klar for konsert. Så kom det nye, strammere koronareguleringer, og vi så oss nødt til å utsette konsertene. Tre og en halv måned senere, i mars 2022, inviterte vi igjen til konserter med samme besetning, og tre konserter ble avholdt.

Koret var fantastisk flinke og så samstemte - og veldig tydelig at alle utøvde sitt ytterste og at dere syntes det var veldig gøy å stå på scenen. Det gjorde også opplevelsen mye bedre at korsangen runget utover og rundt i hele kirka. For meg er det sånn det skal låte med et skikkelig proft kor. En helt fantastisk konsert!

Tore Mangseth, publikummer

Én av konsertene var en syng med oss-konsert, der publikum var byttet ut med korsangere som hadde sunget Messias tidligere. Dette ble arrangert i samarbeid med Norges korforbund, avdeling Oslo og Akershus. Det var en flott opplevelse, jubelen stod i taket, og Oslo Oratoriekor gleder seg allerede til neste "syng med oss". 

Medvirkende

Nina Gravrok

Nina Gravrok

Sopran

Erik Aldner

Erik Aldner

Dirigent

  • Oslofjord Kammerfilharmoni
Forrige: Ein deutsches Requiem Neste: Ein deutsches Requiem